GO BACK
        TO MENU

        Studio D04 focuses on producing a modern design that is a niche in nature and unique. While leveraging indigenous elements and concepts to achieve progressive modern designs.

        Interactions are characterized as being personal. While making sure functionality goes hand in hand with design. The studio established in 2014, and since then it worked on a range of projects. One of founders – Fatima Al Zaabi is an Emirati architect and designer. Her work focuses on digital technology and exploring different material processes with advanced digital fabrication methods. She received her Bachelor in Architecture at the American University of Sharjah and received a Master of Science in Architecture Design and Research in Digital Technologies concentration, at the Taubman College of Architecture and Urban Planning, University of Michigan.

        Noora Al Awar is an Emirati architect and designer. Her work focuses on exploring different material processes with the reflection on traditional concepts derived from her surroundings. She received her Bachelor in Architecture at the American University of Sharjah. She is a founding partner and creative director in studio D04. Her work spans from a range of scales and materials to incorporate interior design, installations, and products that explore traditional local crafts and culture.

        The studio d04 has experience in realizing architectural projects, renovations, interior design projects, and product design.

        The Renovation has done in modern design from Studio D04 and Interior Styling from Emaan Home.

        Master Bedroom replanning the layout of the room to fit a walk-in closet & a makeup vanity. A family room made a formal sitting room with a custom-made TV unit incorporating brass and linen details.

        While majlis toilet accent wall and brass details. Upgraded fixtures used to turn the space into a contemporary lux toilet. Living room library enclosing the balcony to extend the living room. A library nook created with large windows letting in more sunlight. Also creating a new working/living space feeling.

        MORE PROJECTS