GO BACK
        TO MENU

        KEF Holdings designed by KKD – Kinnersley Kent Design is a dynamic design consultancy with studios in London and Dubai Design District. Having initially built its 28-year reputation in retail Kinnersley Kent Design now boasts a distinctive, award-winning portfolio across retail, hospitality, commercial and residential for market-leading clients.

        KKD values inform how we work. We are a multi-disciplinary team of thinkers and doers and we are guided by four simple principles. A great brief takes time to create. We challenge our clients to give us the best strategic insights to compliment the creative brief. This ultimately ensures we all work towards a simple shared goal.

        “The design creates a calm & elegant working environment promoting well-being as the primary focus. We used a rich & tactile material palette which was adopted throughout, with dark greens, reds & brass paired with a warm neutral backdrop of polished plaster.

        Carefully curated a selection of materials, furniture, decorative lighting and accessories to create a warm and inviting welcoming. The arches help zone the spaces as well as creating a visual connection throughout.

        Contrasting the Tearoom Menu Club Chair with the beautifully crafted bespoke Verde Guatemala Marble reception counter allows a stunning space to dwell in. Design details have subtly changed the ‘Office’ structure into one with a sense of the family homely feel to the company and ethos that KEF Holdings evoke.

        One of our briefs was to create a high-end Boardroom that allowed KEF Holdings to conduct meetings. The oversized bespoke Verde Guatemala Marble was designed to integrate Kef Holdings automated technology to conduct meetings seamlessly.

        The design approach to the CEO Office is warm, almost home-like, approachable and yet serious enough to reflect the high level financial investment that their portfolio contains, A range of be-spoke & design classic furniture were procured & hand chosen for this space by the client.

        A rich and tactile backdrop of fluted timber encapsulates the main control room & becomes a link to the central breakout hub using oversized bi-fold timber doors. The Control Room is centrally located where the client can hold collaborative meetings within the business through their automation technology around the globe.”

        ARTICLE

        MORE PROJECTS